avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract distanta operator telefonie/internet/tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract distanta operator telefonie/internet/tv

Bun gasit,

M-am abonat la un anumit comerciant in urma cu o luna, totul s-a facut prin telefon, m-a sunat un agent de la ei, i-am dat datele si mi-a facut contract spunandu-mi ca o sa il primesc acasa, nici in ziua de azi nu am primit.

Au venit cei de la tehnic, cu instalarea si mi-a spus ca o sa fie un cost datorita ca e distanta prea mare, si ca nu va depasii 100 lei, vorbele lor.

Dupa ce s-a facut o luna, adica acum 2 zile am primit o factura de 195 lei iar explicatia lor a fost ca am de platit 100 lei pentru cablu internet si 54 pentru TV + abonamentul (care se presupunea redus in prima luna).

Cei de la instalari nu au spus asta si nu au eliberat un document sa afirme acest lucru cum era normal, nu am fost instiintat de suma asta iar contractul nu l-am primit nici in ziua de azi acasa, nu am semnat nimic.

Chestia cu cablu e cam trasa de nas ca nu au cum sa fie la tv 80 metrii (30 gratuiti + 54 lei , 1 leu/m) pana in camera de la stalp, exista posibilitatea sa fi furat dansii cablu si sa fii declarat ca au folosit x metrii ca sa platesc eu.

Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2015
mariustz, utilizator

Alte discuții în legătură

La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Chirii si plati impuse la utilitati Carolina_w Carolina_w Se prezinta urmatorul caz. O persoana ia un apartament in chirie pentru scurt timp (1 luna). Din prima zi, la propunerea proprietarului, cei 2 cad de acord sa ... (vezi toată discuția)