avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare cursuri de dans cu plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare cursuri de dans cu plata

Salutare.

Vreau sa imi deschid o "scoala de dans", mai exact sa tin cursuri de dans cu plata ( 10 RON cursul de elev ). Trebuie neaparat sa imi fac un PFA sau SRL pentru a desfasura aceste cursuri dpdv legal ?

Tin sa precizez urmatorul fapt : cursurile sunt de Street Dance, nu de dans sportiv ce necesita diploma de antrenor.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2015
Cicorel, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala de dans danieltom danieltom Buna, Doresc sa deschid o scoala de dans si sa predau eu acolo. Practic dansul de multi ani dar nu am vreo diploma sau atestat. Imi trebuie asa ceva pentru a ... (vezi toată discuția)
Avize scoala de dans roxy_dancer007 roxy_dancer007 Buna seara Am infiintat de curand o scoala de dans sportiv ca srl si as dori sa stiu ce autorizatii imi trebuie ,de unde le iau si cu ce acte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)