Buna,
Doresc sa deschid o scoala de dans si sa predau eu acolo. Practic dansul de multi ani dar nu am vreo diploma sau atestat. Imi trebuie asa ceva pentru a preda dansul la scoala mea? Daca da, de unde o pot obtine?
Imi trebuie SRL sau pot si cu PFA?
Am nevoie de spatiu corespunzator dupa anumite criterii UE?
Intreb pentru ca sunt la stadiu de idee si nu prea gasesc informatii nicaieri.
Puteti infiinta un ong cu scopul de a organiza astfel de ore de pregatire pentru diferite genuri de dans, pentru amatori.
Va trebuie pentru inceput minim trei persoane ca membrii fondatori pentru a putea infiinta aceasta asociatie.
In timp, dupa ce reusiti sa cooptati cateva persoane cu ceva calificari recunoscute in domeniu, va puteti afilia la Federatia romana a dansului sportiv.
Cei interesati sa practice dansul pot deveni membrii ai asociatiei si sa plateasca o cotizatie de membru sau sa organizati cursuri contra cost unde doritorii sa se inscrie pe baza de contract. Acest din urma caz, inseamna ca taxa de participare la curs e un venit din activitatea economica pe care o presteaza asociatia si care se supune prevederilor din codul fiscal.
Dupa iincheierea procedurii de infiintare a asociatiei, pentru a va desfasura activitatea puteti inchiria un spatiu, o sala, pentru cateva ore pe zi.
Fondare ong
ContSters287851
Va retin atentiu cu urmatoarele intrebari:se poate infiinta un ONG de catre o singura persoana sau de cate persoane este nevoie minim?Daca sunt mai multe ... (vezi toată discuția)
Lamuriri
CristinaJoltvinschi
Buna seara, am o intrebare la care as dori un raspuns care sa ma lamureasca. As dori sa tin niste cursuri de dans, desi nu detin inca un atestat de instructor ... (vezi toată discuția)