avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de intretinere

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca intre soti se poate incheia un contract de intretinere. ca exemplu, daca eu si sotul meu avem un imobil dabandit in timpul casatorioriei si incheiem un contract de intretinere prin care eu ma oblig sa-l intretin tot restul vietii in schimbul cotei din imobilul pe care il avem, acest contract este valabil? poate fi revocat de catre copii sotului din prima casatorie? mentionez ca impreuna cu sotul am un copil minor la acest moment si prim acest contract as vrea sa-l protejez si sa-i las lui ce am dobandit impreuna cu sotul meu in timpul casatoriei. multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2015
ContSters368325, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere și constituire uzufruct viager ContSters457659 ContSters457659 Transmit fiului meu din actuala căsătorie, nuda propietate asupra imobilului proprietatea mea , în schimbul asumării obligației de a ne intretine pe mine ... (vezi toată discuția)
Bunuri inainte de casatorie Isabella78 Isabella78 Buna ziua.eu am un credit de prima casa si respectiv o casa si doresc sa ma casatoresc.viitorul sot are un copil si doresc sa stiu daca apartamentul se imparte ... (vezi toată discuția)
Vânzare imobil între soți. este aceasta o soluție pentru ca imobilul să ajungă în final doar la copilul din a doua căsătorie? liabali liabali Buna ziua, vreau sa știu dc se poate sa vândă soțul meu partea lui din casa , mie, soției. Mai are un copil din alta căsătorie și vrem ca sa rămână ... (vezi toată discuția)