avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Termoizolare terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Termoizolare terasa bloc

Buna ziua,

Am o nelamurire in legatura cu obligativitatea legala de a termoizola terasa unui bloc sau nu.

Terasa blocului nostru trebuie reparata, unii locatari de la ultimul nivel avand probleme atunci cand ploua. Insa, majoritatea locatarilor doresc doar o hidro-izolatie, nu si o termoizolatie. Exista vreo lege prin care locatari pot fi obligati sa suporte si costul acesti termoizolatii?

Am gasit ordonanta nr. 18 / 4 martie 2009, dar din ce imi dau seama...se refera la un program national de crestere a performantei energetice. Dar in acest caz, vorbim strict de reparatia terasei.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:00, 7 Septembrie 2015
Nu este obligatoriu sa faceti termoizolatie. Nu va oblioga nici o lege la asa ceva. Dar daca hotarati in adunarea generala, puteti face si termoiziolare, sigur cu ceva mai multi bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Izolare termica acoperis fodor florian fodor florian Vreau sa stiu in ce baza legala ( nr.leg , etc )se poate izola si termic acoperisul unui bloc tininduse cont ca izolarea hidro a fost facuta acum 5 ani.Cei de ... (vezi toată discuția)
Izolatia unui imobil mjay1987 mjay1987 Este necesara obligatoriu acordul vecinilor in ceea ce priveste izolatia exterioara si a terasei unui apartament? Pot fi pusi vecinii la plata unor astfel de ... (vezi toată discuția)