avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii muzica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii muzica

Buna ziua!
Vreau sa intreb daca stie cinevade ce autorizatii am nevoie la un restaurant pentru a difuza muzica legal? Nu am televizor, doar un mood player cumparat de la o firma specializata care plateste drepturile autorilor dar pentru restul trebuie sa ma autorizez eu si as dori sa stiu exact cum se face.
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 13:29, 8 Septembrie 2015
Buna ziua,

Sunt necesare licente ne-exclusive pentru a folosi muzica in scop ambiental, in restaurant. Aceste licente le puteti obtine de la organismele de gestiune colectiva privind drepturile de autor si drepturile conexe drepturilor de autor, urmand procedura stabilita de fiecare organism competent. Puteti gasi informatii de plecare pe pagina [ link extern ]
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Autorizarea comunicarii publice a operelor muzicale si audiovizuale sisimona sisimona In multitudinea de taxe pe care trebuie sa le plateasca un hotel cu restaurant exista si aceste taxe pentru obtinearea unor licente ce ne permit difuzarea de ... (vezi toată discuția)
Taxa ucmr - ada pentru tv in magazin BudauMonica BudauMonica Lucrez la o societate ce comercializeaza bauturi alcoolice, tigari si ceva snaks-uri. Societatea detine un televizor pe cablu ce e pornit in permanenta pe ... (vezi toată discuția)