avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie in dosar fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie in dosar fond funciar

In 1992 ne-a fost reconstituit dreptul asupra unor terenuri, fiindu-ne acordate actiuni la un IAS care in anul 2000 a intrat in lichidare. Primaria competenta pentru punerea in posesie a suprafatei reconstituite nu a reusit sa rezolve problema nici pana in anul curent (15 ani), drept care ne-am adresat instantei competente in calitante de reclamanti impotriva Comisiei Comunale, Comisiei Judetene si a IAS desfiintat.
Acum, instanta ne solicita sa depunem dovada ca acest ultim parat a fost lichidat (desfiintat). Unde sa ne adresam pentru a obtine aceasta dovada a lichidarii IAS-ului respectiv?

Alte discuții în legătură

Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)
Legea nr 1/2000 nica_stefan2006 nica_stefan2006 am o nelamurire si va rog sa ma ajutati in cazul acesta:potrivit legii nr 1/2000,mama mea a formulat o cerere de retrocedare a unui teren in suprafata de 4 ... (vezi toată discuția)
Problemã legea 18/1991 catalin.b catalin.b Buna ziua! As dori câteva păreri referitor la modul in care trebuie sa acţionez pentru cazul prezentat în continuare. Este vorba de o ... (vezi toată discuția)