avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,

Sotul meu a lucrat in perioadele: 15.04.2013-15.10.2013 (6 luni); 02.05.2014-02.07.2014 (2 luni); 09.03.2015-09.09.2015 (maine expira perioada determinata);

1. Are drept de somaj?
2. La data de 31.08.15 angajatorul i-a facut un alt contract pe perioada nedeterminata desi cel cu durata determinata (expira pe 09.09.2015) nu se finalizase (astazi a aflat). Este corect? Se poate face alt contract daca nu a expirat precedentul?
3. De asemenea angajatorul i-a pus pe toti angajatii sa semneze in alb (fara data) incetarea activitatii cu acordul partilor si o declaratie precum ca si-au primit salariile (tot in alb). Sotul meu nu a vrut sa semneze, de aceea v-am intrebat daca poate intra in somaj

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de munca viu viu Buna ziua, Sunt angajat la o firma din luna martie 2015. Initial am avut contract pe 3 luni, apoi in luna iunie act aditional pe inca 3 luni ( contractul ... (vezi toată discuția)
C.i.m. pe durata determinata panait_daniel panait_daniel As dori sa stiu daca la sfarsitul perioadei maxime pentru care se poate incheia un contract de munca pe durata determinata, angajatorul este obligat sa ... (vezi toată discuția)
La incetarea cim voi primi din nou indemnizatie de somaj? leand leand Buna ziua -dupa 6 luni de somaj am fost incadrat pe perioada nedeterminata timp de 15 luni la expirarea perioadei CIM, se va relua perioada ramasa sau se ... (vezi toată discuția)