avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans autorizatie taxi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans autorizatie taxi

Buna ziua! Am urmatoarea intrebarea:Daca doresc sa ii dau unei persoane un avans de 500 euro pentru achizitionarea unei autorizatii taxi ce anume scriu pe hartia care o vom face?Nu pot scrie autorizatie taxi pentru ca nu este legal sa instrainezi acestea?Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:03, 9 Septembrie 2015
Autorizatiile de taxi nu se vand, ca nu sunt mere, nu puteti face nici o hartie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans pentru achizitionare teren george_adc george_adc Buna ziua :) As dori sa stiu ce se poate face: am o intelegere verbala cu proprietarul unui teren agricol pentru care am platit un avans de 500 ron pentru ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de functionare ioana16sorina ioana16sorina buna ziua. pute-ti sa imi spune-ti si mie daca am deja eliberata de catre primarie o autorizatie de functionare de anul trecut anul acesta trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)