avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Promovare produse de amenajare interioara
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Promovare produse de amenajare interioara

Buna ziua,

sunt inginer horticol si am infiintat un PFA. Am ca obiect de activitate principala Activitati de intretinere peisagistica. Facand lucrari de amenajari gradini mi s-a oferit ocazia sa pot promova produse pentru amenajari interioare, gen gresie, piatra pavaj, faianta....etc....doar sa le promovez si in baza clientilor care ii trimit la firma respectiva mi se plateste comision, eu doar promovez, nu vand, va rog frumos sa imi spuneti daca eu pot face acest lucru, nu am gasit in Codul CAEN cod pentru promovare produse, va rog sa ma indrumati ce sa fac.

Multumesc frumos,
Raluca P
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
pirvuralucam, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:49, 8 Septembrie 2015
CAEN 7311 și 8299.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Calificare pfa cod caen 7311 magdamaria84 magdamaria84 Ce calificare este necesara, pentru a putea sa adaug codul caen 7311 la un pfa. Este suficienta diploma de facultate cu foaia matricola, pe care este ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzare publicitate pe website Roxana Ana Cernat Roxana Ana Cernat Buna ziua! Sunt PFA si am un magazin online (4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet). Pentru a vinde spatiu ... (vezi toată discuția)