avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna. Copilul meu implineste 2 ani in decembrie din 1 Octombrie eu as vrea sa ma intorc la lucru. pot sa beneficiez de stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:04, 9 Septembrie 2015
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani veti benficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

2. Asadar veti beneficia de stimulentul de insertie cu data de 01.10.2015 daca reluati activitatea cu aceasta data.
atunci inseamna ca pot sa ma intorc linistit la lucru si sa beneficiez si de stimulent de insertie + alocatia pentru copi
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
snora, utilizator
1. - Veti primi salariu pentru munca depusa iar statul va mai da 500 lei lunar.
- Anuntati la AJPIS ca ati reluat activitatea si anexati adeverinta de la serviciu cu data reluarii activitatii si solicitati plata stimulentului de insertie.

2. Alocatia de stat pentru copii se primeste oricum indiferent de situatia in care va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie oana8917 oana8917 Buna ziua.As avea o intrebare.Am optat pt CCC pana la 2 ani.M-am intors la servici cand fetita avea 8 luni adica in 3 martie 2014,mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie holira holira Daca am optat pt. a sta acasa in CCC 2 ani, as putea sa ma intorc la servici ( invatamant superior) mai devreme? in cazul in care raspunsul este afirmativ, ... (vezi toată discuția)