avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE

Daca am optat pt. a sta acasa in CCC 2 ani, as putea sa ma intorc la servici ( invatamant superior) mai devreme? in cazul in care raspunsul este afirmativ, beneficiez de stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:01, 24 Octombrie 2014
Va puteti intoarce mai devreme, teoretic oricand dupa 42 de zile de la nastere.
Daca ati optat pentru doi ani, veti beneficia de stimulent numai dupa ce copilul face un an, pana face doi.
1. Dvs. ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani.

2. Daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de la data reluarii activitatii si pana implineste copilul 2 ani.

3. Daca veti relua activitatea inainte de a implini copilul 1 ani veti beneficia de stimulentul de insertie dar numai dupa ce implineste copilul 1 ani si pana ce acesta implineste 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent de insertie Dana Salomia Dana Salomia ma aflu in concediu pt ingrijire copil pana la 2 ani. Pe 12 aprilie fetita mea face 1 an si eu vreau sa ma intorc la serv. Beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie snora snora Buna. Copilul meu implineste 2 ani in decembrie din 1 Octombrie eu as vrea sa ma intorc la lucru. pot sa beneficiez de stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anamariagatea anamariagatea Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: am nascut in februarie 2012 si am beneficiat de concediu de maternitate pana in mai ... (vezi toată discuția)