avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare stimulent de insertie

ma aflu in concediu pt ingrijire copil pana la 2 ani. Pe 12 aprilie fetita mea face 1 an si eu vreau sa ma intorc la serv. Beneficiez de stimulentul de insertie ( 500 lei ) daca ma intorc la 1 aprilie sau la 1 mai?
Cel mai recent răspuns: Dana Salomia , utilizator 21:51, 12 Martie 2014
1. Deoarece ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani puteti beneficia de stimulentul deinsertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an adica cel mai devreme pe 13 aprilie 2014.

2. Puteti relua activitatea si inainte de a implini copilul 1 an dar veti beneficia de stimulentul de insertie doar dupa ce implineste copilul 1 an.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ramona727 ramona727 am o fetita nascuta in data de 27.08.2012 si inca nu am intrat in concediu de crestere a copilului.Daca aleg un an, in ce luna trebuie sa revin la locul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie holira holira Daca am optat pt. a sta acasa in CCC 2 ani, as putea sa ma intorc la servici ( invatamant superior) mai devreme? in cazul in care raspunsul este afirmativ, ... (vezi toată discuția)