avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara partaj?

* Am gresit titlul... imi cer scuze :)

Buna seara doresc sa pun si eu doua intrebari, sper sa ma puteti ajuta

Se poate da divort fara sa ceara partajul,pana unul din copii neinsurati/maritati nu au casa?

Si daca una din persoane vrea partaj, si cealalta are dovezi precum a facut investitie in locuinta in cauza, cum ar fi sa trimita bani prin banca sa se plateasca datoriile si multe altele?
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
Drunx, utilizator

Actiunea de partaj poate fi promovata oricand.

Instanta de judecata va avea in vedere, pentru imparteala, modalitatea de dobandire a bunului imobil.

In probatiune vor fi administrate inscrisuri, interogatoriu , proba testimoniala cu doi martori si expertiza tehnica de specialitate.

Succes.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator
Va multumesc de raspuns ,sper sa il fi inteles bine.
Puteți să divorțați și apoi, oricând, să faceți partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortt partaj! lacri76 lacri76 Buna ziua!acum 8 ani am cumparat cu sotul impreuna un apartament prin credit ipotecar semnand contractul pe 30 de ani!avem impreuna un copil de 6 ani dar viata ... (vezi toată discuția)
Donatie MariaSarah MariaSarah 1.Pot lasa fiului meu prin donatie sau vanzare-cumparare partea ce imi revine dintr-o casa ramasa in urma unui divort, pentru care nu s-a facut partaj? 2. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - divort fara partaj, cedare cota copilului nadia22 nadia22 daca parintii mei au divortat fara partaj.cum pot intra in posesia apartamentului daca unul din parinti doreste asta (vezi toată discuția)