avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programator angajat sau firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programator angajat sau firma

Bună ziua,

M-am angajat de curand la o firma si aceasta mi-a recomandat sa ma angajeze pe firma.

As dori sa stiu daca sunt anumite riscuri daca fac acest lucru.

Din ce am inteles, eu ar trebui sa imi fac o firma cu actionar unic si apoi fac contract cu ei.

Sau daca e cineva in situatia asta si poate sa explice cum sta treaba.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 11 Septembrie 2015
Angajarea la societate se face in baza unui c.i.m.

In cazul in care deveniti PFA sau va infiintati o firma, atunci se va incheia un contract de prestari servicii intre cele doua societati.
Multumesc de raspuns.

Exista vreun risc din punct de vedere legal daca o sa merg pe partea cu firma?

Nu exista niciun risc , intrucat contractul se incheie intre doua entitati juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract part time Jabbarom Jabbarom Sunt angajat cu norma intreaga la o firma care are stipulat in contractul colectiv de munca ca in cazul in care se vor face concedieri colective se va tine ... (vezi toată discuția)
Asociat unic alex_sando72 alex_sando72 buna ziua am si eu o problema :ce inseamna sa fi asociat unic intr-un S.R.L sunt asociat unic dar nu am nici o treaba cu aceasta societate figurez doar in acte ... (vezi toată discuția)
Firma de paza cu colaboratori pfa ? malexoid malexoid Va scriu in numele a 20 angajati a unei firme de paza, care risca sa-si piarda serviciul pentru ca firma angajatoare, ne obliga sa devenim PFA, mai grav: [b]ne ... (vezi toată discuția)