avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua.
Contractul de munca pe perioada determinata ,sa zicem initial de 3 luni, de cate ori si pe ce perioada se poate prelungi?Este in regula sa il prelungesc de cate ori vreau timp de 36 de luni?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 9 Septembrie 2015
Prin urmare, prelungirea duratei c.i.m. incheiat pe perioada determinata se poate face fara a fi limitata la un numar exact de prelungiri inauntrul termenului de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa De catre ori de se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata?Din cate inteleg eu, nu exista un numar limitat de acte aditionale de ... (vezi toată discuția)