avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... II si regim hotelier
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

II si regim hotelier

Buna ziua, am sa va adresez niste intrebari.

Am o casa si vreau sa dau camerele in regim hotelier, ce pasi trebuie sa urmez? Cui trebuie sa ma adresez? Daca e pe clasificare de unde sa stiu ce dotari imi trebuie pentru anumite standarde (stele)?

Iar referitor la II, daca imi fac II pot sa incep aceasta afacere? Trebuie sa am un curs sau sa dovedesc ca am pregatire in acest domeniu doar pentru a da 3 camere in regim hotelier?

Va multumesc, o zi buna.

Cel mai recent răspuns: AndraVM , utilizator 18:13, 10 Septembrie 2015
Nu trebuie sa va infiintati I.I. daca inchiriati maxim 4 camere ci depuneti la finante declaratia 220 si platiti impozit pe norma de venit.
Va multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat clasificare unitati turistice tva 9% cazarebc cazarebc Suntem o societate comerciala platitoare de TVA 24% si avem in CAEN principal activitatea de Agentii imobiliare. Avem in administrare 3 apartamente la care ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in regim hotelier amiriana amiriana As dori sa ma informez ce acte trebuie intocmite si care sunt obligatiile fiscale ale unei persoana fizice care doreste sa inchirieze un apartament proprietate ... (vezi toată discuția)
Obligatii catre finante, inchiriere in regim hotelier AndraVM AndraVM Buna ziua, am 4 camere la casa si le-am amenajat pentru a le da spre inchiriere in regim hotelier si m-ar interesa sa stiu ce obligatii am catre cei de la adm. ... (vezi toată discuția)