avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru o firma ce vinde suplimente ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru o firma ce vinde suplimente aplimentare/nutritive?

Buna ziua!
Vreau sa infiintez o firma ce importa (din UE) si vinde in tara suplimente alimentare si nutritive.
Pentru a fi in perfecta conformitate cu legea, de ce autorizatii/avize/acte/etc. este nevoie? se cer conditii speciale de depozitare pt acestea?

Multumiri!! :frantic:

Alte discuții în legătură

Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Importcomercializare eriklud eriklud Buna Ziua, m-ar interesa legislatia privind importul de alimente si bauturi, certificatele ISO samd. De asemenea ma intereseaza si importul de echipamente ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu ceai manusa manusa Buna ziua, doresc sa-mi deschid un magazin online cu ceai adus din china(o sa fie reprezentanta unui brand din USA) si as vrea sa stiu daca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)