avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Temei legal referitor la ingradirea liberului acces la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Temei legal referitor la ingradirea liberului acces la justitie

Stiu ca exista o decizie ICCJ care poate fi invocata referitor la ingradirea liberului acces la justitie. Mai exact cineva face contestatie la o decizie de pensinare la Comisia Centrala de Contestatiidin cadrul Casei Nationale de Pensii Publice, cf art 149 din L 263/2010, si nu primeste raspuns in termen legal. Merge in instanta, unde invoca aceasta decizie a ICCJ.
Stie cineva care este aceasta, ce numar si din ce data este?
Multumesc anticipat pt un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 10 Septembrie 2015
Cititi acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, am depus la casa de pensii in data de 04. 06 .2011 o contestatie si nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns conf. lg. in 30 de zile de la ... (vezi toată discuția)
La ce articol de lege sa ma refer ? ContSters326883 ContSters326883 Mi s-a respins dosarul de inscriere la pensie la limita de virsta . Va rog sa-mi spuneti la ce lege sa ma refer cind voi cere judecatorului cererea la ... (vezi toată discuția)
Contestatie tribunal decizie pensie uca2015 uca2015 Vreau sa contest in instanta decizia de pensie. Decizia de pensie este eliberata de catre Casa de Pensii a sectorului 1. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie ... (vezi toată discuția)