avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS conform noului Cod Fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS conform noului Cod Fiscal

Fiica mea lucreaza, de patru ani, in Marea Britanie, unde isi plateste toate contributiile, conform legii de acolo; in aceste conditii si in situatia in care nu solicita in Romania servicii medicale gratuite, mai are obligatia de a achita CASS in Romania?

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate pentru cetatenie britanica LauraConstanta LauraConstanta Buna ziua, am o problema care cred ca tine de drept international civil cred si nu stiu cum sa o descurc. Situatia e pe scurt aceasta: cetatean roman ... (vezi toată discuția)
Cass persoanele fizice care lucreaza legal in strainatate Cuibus V Cuibus V Pentru a nu achita în România CASS persoanele fizice care lucreaza legal in strainatate, intr-un articol publicat pe siteul dvs. am gasit urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la asigurarile de sanatate silvia_m silvia_m Buna ziua Fiica mea este cetatean roman dar este rezident in strainatate. Este proprietara unui apartament pe care l-a inchiriat din 2007. Si-a platit cu ... (vezi toată discuția)