avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract

Buna ziua. Am facut un contract pe 5 ani cu un club sportiv, contract care prevedea acordarea unei indemnizatii de efort 100 lei pe luna. De 2 ani de zile clubul nu a mai acordat aceasta indemnizatie sub pretextul ca Ministerul a dat o lege acum un an prin care nu se mai acorda aceste indemnizatii de efort. Va rog sa-mi spuneti care este parere dumneavoastra. Daca reziliez de comun acord contractul pe motivul ca nu si-au indeplinit obligatiile, o sa-mi restituie sumele datorate din urma ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: okidoki0809 , utilizator 09:37, 10 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte sportive Natalia Ramona Natalia Ramona Bună ziua ...aș vrea să ma informez cum se realizează contractele cu sportivi la cluburile sportive universitare care figurează in div A ...clubul ... (vezi toată discuția)
Transfer club sportiv tudorsad tudorsad Buna ziua, am un prieten, in varsta de 15 ani care este inscris la un liceu cu program sportiv si, in contractul sau, are urmatoarele clauze de ... (vezi toată discuția)
Reziliere conventie civila cuzea79 cuzea79 Buna seara!Am si eu o problema mare cu un club sportiv din Romania,am o conventie civila icheiata cu clubul pana la 01.12.2014.Va rog frumos sa ma ajutati cum ... (vezi toată discuția)