avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere conventie civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere conventie civila

Buna seara!Am si eu o problema mare cu un club sportiv din Romania,am o conventie civila icheiata cu clubul pana la 01.12.2014.Va rog frumos sa ma ajutati cum sa imi reziliez aceasta conventie civila.Pot sa trimit si conventia civila printr-o adresa de m-ail sau altcumva.Va rog frumos sa ma ajutati,nu vreau sa mai joc pentru acel club din mai multe motive.
Cel mai recent răspuns: cuzea79 , utilizator 07:07, 1 Aprilie 2014
Este mai complicat. Daca ati semnat este cam greu sa reziliati daca nu se prevede acest lucru in clauzele impuse, ca fiind posibil.
Pe cale amiabila nu ati reusit sa fiti inteles si sa gasiti o varianta buna pentru toata lumea ?
Depinde foarte mult de cuprinsul acelei conventii.
Clubul v-ar putea forta legal la anumite respectari conventionale la care ati fost initial de acord sa le dati curs de buna voie.
Daca sunteti din Bucuresti cu siguranta ca veti fi ajutat, in incercarea de a gasi o eventuala posibilitate legala de a rezolva situatia in sensul pe care il doriti.
In cuprinsul conventiei civile sunt mentionate modalitatile de incetare are acesteia. In caz contrar, devin incidente prevederile dreptului comun privind rezilierea unui contract.
Buna dimineata!Am niste clauze in contract,as vrea sa stau de vorba cu dumneavoastra daca se poate,momentan stau in Bucuresti.Nu se poate vorbi cu ei pe cale amiabila desi am incercat acest lucru.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati.Va multumesc!!!
Am si un contract individual de munca care a expirat in data de 01.01.2014,semnat dupa conventia civila,dar conventia civila este inregistrata la federatia unde prestez sportul pe care al practice.Va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unui sportiv dintr-un club geoni geoni Ce pasi trebuie urmati pentru a retrage de la un club sportiv scolar a unui sportiv care nu a participat pana acum la vreo competitie sportiva? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)
Transfer fotbal preoteasa adela preoteasa adela Buna ziua am un baiat de 12 ani este la un.club sportiv de 1 an vreau sal mut in la alt club.aici am platit o taxa de 3 luni fupa cate toti copii din echipa na ... (vezi toată discuția)