avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Inregistrarea domeniului Conformitate in lista de ...
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Inregistrarea domeniului Conformitate in lista de profesii

Buna ziua,

Stimata Dna./Dl.

Sunt inregistrat pe site-ul dvs. avocatnet.ro, care imi este util in desfasurarea activitatii profesionale.
Am rugamintea ca in cadrul campului alte profesii sa fie inregistrat si domeniul Conformitate, in prezent avand functia de Head of Compliance Department in cadrul Grupului Financiar Porsche iar pe site-ul dvs. figurez din lipsa de optiuni cu experienta in Criminalistica si Investigatii private, domenii care nu au legatura cu expertiza proprie.

Cu stima,

Cosmin Domniteanu
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:15, 14 Iulie 2009
Buna seara,

Imi puteti da mai multe detalii? Ma intereseaza pentru ca in cazul in care includem un domeniu in catalogul profesional, ar fi util sa aiba si cateva subdomenii asociate. La Avocati, spre exemplu, sunt subdomeniile legate de tipul de drept pe care il practica.

In cazul consultantilor a caror activitate este "conformitatea", cam cate tipuri de subdomenii am putea afisa?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea contului de consultant - madiator in user ContSters98151 ContSters98151 Buna seara. Am o problema cu care rog daca ma puteti ajuta! Eu mi-am facut un cont la dv. ca Consultant - Mediator, si am observat ca contul meu s-a ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa si denumire functii adiacente nemmo nemmo Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA pentru infiintarea unui bussiness in domeniul IT (subdomeniile Software si Hardware). Firma va avea 3 membri : un ... (vezi toată discuția)
Modificari 10 septembrie 2009 Alin Popescu Alin Popescu [b]Am introdus specializarea Expert judiciar in Catalogul Consultantilor Avocatnet.ro.[/b] Aceasta are deocamdata urmatoarele domenii: - Autovehicule, ... (vezi toată discuția)