avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare SRL in procedura simplificata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare SRL in procedura simplificata

Buna ziua,
Intrebarea mea este legata de documentele SRL-ului dupa dizolvare si lichidare voluntara. Ce se intampla cu ele ? Raman tot la arhiva nationala, cum raman si cele din procedura cu numirea lichidatorului? Are voie titularul sa le scoata din tara?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai_92 , utilizator 14:16, 10 Septembrie 2015
trebuiesc pastrate asa cum prevede legea pentru fiecare tip de document, sau se pot preda la o arhiva privata spre pastrare.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarele de personal dupa inchiderea firmei mihaelasimion mihaelasimion Buna ziua, Am si eu o intrebare: se specifica undeva ce trebuie sa faca angajatorul cu dosarele de personal dupa terminarea procedurii de faliment, dupa ce ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj incompleta MihaelaVlad10 MihaelaVlad10 o persoana a lucrat la o societate timp de doi ani, apoi a lucrat la o alta societate care l-a trimis in somaj. la a doua societate nu are un an complet, asa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl fara lichidator elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt documentele de care am nevoie la ORC pentru dizolvarea voluntara a unor SRL-uri cu mai multi asociati. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)