avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Casa de marcat la o florarie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Casa de marcat la o florarie

Cum se bat pe casa lumanarile de nunta cu flori si manopera??De exemplu:la o lumanare de nunta in valaore de 400 lei se pun 20 trandafiri x 10 lei/buc lumanare pe cheltuiala costa 50lei si restul sumei pana la 400 lei,:frantic:manopera cum se trece?Ma poate ajuta cineva:frantic:
Cel mai recent răspuns: Hilda Maghiar , Contabil 12:51, 18 Septembrie 2015
In cazul aranjamentelor florale, se va taia factura (sau bon fiscal) pentru vanzarea de flori, iar separat servicii manopera aranjament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Discount pe factura furnizorului vioviod vioviod Am cumparat marfa de la furnizor in vederea revanzarii, dar pe aceeasi factura furnizorul mi-a acordat si discount. Factura arata asa: 1. creion 2 buc X 10 ... (vezi toată discuția)
Sunt in pierdere din cauza tva? doigabi doigabi Am facturat niste materiale cu adaos 10% unui tert care le-a inscriptionat si acum mi le-a facturat inapoi adaugand manopera respectiva. Pana aici e bine. ... (vezi toată discuția)