avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorii

Buna am si eu o problema.Acum o luna am imprumutat unui fost politist de frontiera niste bani ,dar nu avea nimic sa-mi dea garantie decat o copie dupa BI; si zicea ca in 3 zile i-mi da dublu suma. ma implora sai dau bani ca altfel se omoara si dupa ce i-am dat bani (nu aveam incotro,suna telefonul zi si noapte) a continuat sa i-mi ceara bani zicand ca mai are o problema de rezolvat si pe urma imi da iar dublu.pe urma amana restituirea banilor de pe o zi pe alta. momentan crede ca sunt cel mai bun prieten a lui dar eu nu vreau decat sa-mi recuperez banii. Am si ceva inregistrari pe telefon dar nu reiese concret f mult.Am aflat ca a mai inselat si pe altii si datoreaza sume mari de bani. ajutatima cum as putea sa-mi scot banii de pe el (am ramas cu restante la banka,chirie,facturi si castigul meu e foarte mic)
Cel mai recent răspuns: sergiu007sergiu , utilizator 16:29, 16 August 2009
ar trebui o plangere penaladar nu vad sa aveti probe....vreo hartie ceva....
am doar niste inregistrari in care recunoaste ca trebuie sa-mi dea 1500de euro dar e si asta in limba maghiara. am sanse sa fac ceva?
Buna ziua,

Convorbirile nu prezinta proba in instanta decat daca instanta dovedeste ca e caz penal. Din pacate nu exista lege prin care debitorii sa poata fi acuzati penal.

Multumesc
nu sunt singurul caruia datoreaza m-am gandit ca daca fac o plangere alaturi de ceilalti,poate am succes,mentionez ca tipul trebuia sa fie arestat dar a primit 3 ani nu stiu cum ii zice dar este afara nu in parnae.aproape ca plangea in fata mea sa-i dau 500 euro pt ca nu vrea sa intre la zdup pana la proces
Sfatul meu este sa faceti plangere penala fiindca oricum nu aveti nimic de pierdut!
In cazul in care exista mai multi reclamanti se poate contura mai bine infractiunea de inselaciune!
Mai ales ca , din cate spuneti dvs , respectivul are cazier , deci va fi considerat recidivist !
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Imprumut intre persoane fizice- cum recuperez ? Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit ... (vezi toată discuția)
Plangere penala imprumut bani StefaniaLuci StefaniaLuci Buna ziua, As dori sa va cer un sfat. Prietenul meu, in urma cu trei ani, i-a imprumutat unei persoane 6000 de euro, cu contract de imprumut legalizat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii imprumutati youngrebell youngrebell Buna ziua ! Acum 2 ani de zile am imprumutat un prieten cu 3450 euro si 8100 lei ca sa-si cumpere o masina si sa faca taximetrie si ne-am inteles ca sa-mi ... (vezi toată discuția)