avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conditie pentru declarare coasigurat-parinte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conditie pentru declarare coasigurat-parinte

Buna ziua!
Stie cineva sa existe o conditie de genul: daca vrei sa declari un parinte coasigurat la CASS (parintele nu are venituri in acest moment), trebuie ca tu - salariat, sa ai un contract de minim 5 ani vechime?
Unii functionari din CJAS Dolj asa sustin.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cass contract zilieri Giorgina Giorgina Buna dimineata, S-au facut atat de multe modificari si au existat atat de multe discutii pe marginea subiectului CASS, incat nu ma mai descurc si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Poate fi sotul coasigurat pe asigurarea medicala a sotiei? alina1111 alina1111 Eu sint salariata la o companie mare. Sotul meu este administrator de firma mica, are citiva oameni angajati la firma lui, dar el nu figureaza ca angajat in ... (vezi toată discuția)
Coasigurati MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la persoanele coasigurate. Un parinte poate avea copilul in varsta de 26 de ani acre nu are niciun venit ca si ... (vezi toată discuția)