avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat - mai multe sedii, legalitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat - mai multe sedii, legalitate

Buna ziua,
In acelasi spatiu este legal sa coexiste cu contract de comodat sau de inchiriere mai multe societati comerciale /PFA/ II ?

Multumesc mult pentru raspuns!

Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 15:32, 10 Septembrie 2015
Nu exista text de lege care sa spuna cate societati/PFA pot fi la aceeasi adresa
Salut.
Este interzis de lege stabilirea sediului social al mai multor societăți / firme la aceeași adresă, cu excepția cazului în care imobilul are mai multe camere și se încheie separat contract pentru fiecare camera. (un apartament cu 4 camere spre exemplu va putea găzdui un număr maxim de 4 sedii sociale). Existența camerelor trebuie să reiasă și din releveul imobilului. A se vedea Legea nr. 31/1990.
Dacă vă referiți la puncte de lucru, atunci nu există interdicții, precum cele de mai sus.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2015
Mihai Teris, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gazduire sedii sociale liviu.v liviu.v Salutare . Sunt interesat de idee Gazduirii de Sedii Sociale intr-un singur spatiu dar stiam ca nu se pot infiinta mai multe firme intr-un singur spatiu ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)