avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Disjungere fals informatic catre DIICOT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Disjungere fals informatic catre DIICOT

In plangerea penala impotriva judecatoarei am sesizat si ca a fraudat repartizarea aleatoare in Ecris, ca sa isi distribuie toate dosarele unei societati cu care se afla in relatii de interese, spre a-i favoriza.
Avand in vedere ineditul situatiei, va rog sa ma sfatuiti ce probe sa culeg sau... ce sa fac??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 08:01, 15 Septembrie 2015
Nu prea sunt multumit.
Nu cred in cercetarea urmelor lasate pe discuri dure de manoperele frauduloase... adica nu cred ca asta e solutia infractiunii de fals informatic, in speta de fata.
Trebuie o metoda mai creativa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)
Affidavit Adrro84 Adrro84 Buna ziua, Am observat ca pt casatoria cu un cetatean american in Romania e nevoie de affidavit, ce se poate obtine de la ambasada SUA in Romania. Numai ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)