Am o situatie mai speciala si as dori sa stiu din punct de vedere legal daca exista posibilitatea sa ma reantorc la adresa unde am domiciliu in buletin si locuieste si sotia, copilul nostru(fata),mama sotiei,bunica sotiei.
Specific ca nu mi se mai da dreptul sa locuiesc acolo de catre mama sotiei,fiind amenintat indirect,cu integritatea corporala.
Au trecut 3 luni de cand am plecat de la domiciliu timp in care eu si sotia ne-am impacat.
Dupa decesul bunicului sotiei in urma cu 4 ani nu s-a facut succesiunea pana in prezent.
Bunica sotiei care are varsta de 87 ani in prezent si-a dat acordul in anul 2012 pentru luarea familiei mele in spatiu.
As dori sa stiu daca din punct de vedere legal soacra-mea are vre-un drept sa imi interzica intoarcerea acasa.
Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?
Va multumesc pentru ajutor!
Daca bunica va da acordul va puteti intoarce in spatiu. Banuiesc ca locuinta a fost cumparata de ambii soti , deci 1/2 este al bunicii si 1/2 apartinea bunicului. La cei 1/2 ai bunicului au dreptul soacra dvs. si bunica, iar la cei 1/2 ai bunicii are dreptul de a dispune doar dumneaei.