avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neprimirea in locul unde am domiciliu.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neprimirea in locul unde am domiciliu.

In ce conditii ma pot reantoarce la domiciliu,unde am adresa din buletin?
Exista vre-o cale legala ca ceilalti locatari ai imobilului(sotia,soacra,bunica-care este si proprietar) sa imi interzica intoarcerea mea la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:03, 4 Iulie 2015
Daca exista hotarare judecatoreasca definitiva,daca exista ordin de protectie
Daca proprietarul nu va permite accesul va trebuie hotarare judecatoreasca.
Depinde si de cat timp ati plecat.
Daca ati plecat dupa paine si nu va mai permite accesul ati putea avea dreptul sa intrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neînțelegeri in familie cu conținut de divort, intoarcerea la domiciliu Cristian1972 Cristian1972 Buna seara Am o problema de familie și as vrea să știu ,cum pot sa o rezolv până la un eventual divort .Mai exact acum două săptămâni am avut o ... (vezi toată discuția)
Lntoarcerea la adresa unde am domiciliul! ursu1980 ursu1980 Buna seara, Am o situatie mai speciala si as dori sa stiu din punct de vedere legal daca exista posibilitatea sa ma reantorc la adresa unde am domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu fredmih fredmih As vrea sa stiu daca o persoana aflata in situatia \"parasire de domiciliu\", are nevoie de acordul celui care ramane in domiciliu, de a se intoarce in ... (vezi toată discuția)