avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Santaj

Buna ziua . Am o problema in privinta unui prieten . Ma santajeaza cu niste videoclip-uri si niste poze , pe care i le-am trimis eu , ce pot face in privinta asta !:sorry:
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:37, 11 Septembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula plangere penalaptr.infractiunea de santaj prevazuta si pedepsita de art.207 NCP, daca sunt indeplinite cateva conditii:amenintarea cu darea in vileag a unor fapte reale sau imaginare,compromitatoare pentru persoana amenintata ori pentru un membru al familiei in scopul de a dobandi in mod injust un folos nepatrimonial /patrimonial ptr.sine ori ptr.altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj? Lex1988 Lex1988 Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. ... (vezi toată discuția)
Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu ... viorelv viorelv In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu o sa vrea sa fie in continuare prietena lui o s-o facă de rusine si o sa publice pe o rețea de ... (vezi toată discuția)