avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot recupera taxa timbru verde?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot recupera taxa timbru verde?

am cumparat o masina second adusa din Germania an fabricatie 2005 in luna iunie am inscris o . am platit in luna iunie anul acesta 2015 timbru de mediu 1300 ron .acesti bani mii pot recupera? daca se poate cum? si ce trebuie sa fac? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:10, 13 Septembrie 2015
Sumele plătite cu titlu de timbru de mediu nu se restituie. Se restituie doar sumele achitate până la intrarea în vigoare a O.U.G. nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule. Puteţi încerca în instanţă.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea autovehiculului fara plata taxei auto decunicoletaaurelia decunicoletaaurelia Buna ziua, Am si eu o intrebare si multumesc anticipat pentru raspunsuri: In luna ian. 2013 am achizitionat un autovehicul volkswagen jetta 1,9, an fabricatie ... (vezi toată discuția)
Restituirea timbrului de mediu pentru autovehicule Cretu Florin Cretu Florin In data de: 10.10.2013 am platit suma de: 9119 lei reprezentind timbrul de mediu pt inmatricularea in RO a uni autovehicul second hand care avea euro4. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)