avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalator bătrân, corupt si lacom
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalator bătrân, corupt si lacom

De mai mult timp mama mea lucra cu un instalator si la un moment dat a decis sa nu mai apeleze la el deoarece serviciile sale au început sa fie proaste si cerea mult.Acesta nu se da bătut si incearca s-o insele pe mama mea in toate felurile.Un exemplu ar fi un apartament nelocuit pe care il are mama unde isi depozitează lucrurile in care nu mai incap in apartamentul existent.Acesta a fost mecanicul blocului si vroia sa i le dam de pomana lui dar problema este ca si noi avem nevoie de acele lucruri dar le depozitam in acel apartament pentru ca nu mai avem loc in cel existent.Si periodic devine alarmist ca trebuie schimbate niste piese fie de la baie fie de la bucătărie pentru acest lucru ne ia bani foarte multi iar piesele sunt inlocuite cu unele recondiționate problema este ca ne bate la cap sa-i dam bani sa cumpere piesele respective dar nu face acest lucru ptr. ca nu are chitanța si nu ne lasa sa venim cu el la magazinul respectiv de unde isi ia el de obicei piese.Recent am fost informat de acesta ca am inundat vecinul de desubt si ca trebuie sa venim sa-l lasam sa intre in apartamentul nostru sa vada daca era de la noi ulterior s-a dovedit ca e de la noi si ca trebuie schimbata bateria de la chiuveta de la baie.Mama i-a zis sa aduca chitanta pentru noua baterie dar a doua zi a schimbat-o ca la Ploiesti si a reparat totul de la vecinul de desubt, a spart o mica parte din tavan ca sa poată umbla la tevile care fac legatura dintre apartamentul nostru și a vecinului.N-a facut mare lucru, a pus silicon si noua ne-a cerut 150 de RON iar vecinului i-a luat mai putin.Asta nu e prima oara cand inundam vecinul de jos, data trecuta a fost aceeasi poveste doar ca numai la noi a reparat si a pus piese recondiționate. Problema mea e urmatoarea ce ma fac daca se repeta scenariul ( ceea ce este foarte posibil)?vecinul va apela la el si va face acelasi lucru si ne va cere un sac de bani si noi nu vrem sa mai colaborăm cu el.Precizez ca a incercat sa instigheze vecinii din scara cu urmatoarea minciuna:ca apartamentul e plin cu praf,gandaci,paianjeni,sobolani si ca trebuia sa vina cu masca de gaze desigur astea sunt numai minciuni.Recunosc ca nu e ordine in acel apartament dar nu e asa de groaznic precum pare si precizez ca nu sunt gandaci si sobolani in apartamentul nostru.Intrebarea e urmatoarea: poate sa ne reclame la o instituție pentru minciuna pe care a spus-o si cum putem sa-l reclamam pe acest individ? Precizez ca vrea sa ne stoarca de bani si sa ne ia lucrurile cu forta pe care le-am depozitat in acel apartament.
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2015
alexandrupetrosan, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandrupetrosan , utilizator 14:42, 12 Septembrie 2015
In conditiile in care sunteti nemultumiti de serviciile persoanei,daca doriti sa solutionati definitiv,comunicati-i acestuia concret si fara echivoc interesul dvs pentru a nu mai apela la serviciile sale
Ca sa indepartati orice suspiciune,referitor la situatia din apartamentul nelocuit,solicitati presedintelui de asociatie sau administratorului de imobil sa inspecteze starea apartamentului
Daca ar fi asa de simplu.Nu accepta nu drept raspuns, ne hărțuieste in continuare pentru a obtine beneficii (bani si obiecte din apartament pe care mi le-a si cerut de pomana) si precizez ca nu avem nicio datorie sau obligatie fata de el.
Nu accepta nu drept raspuns

poate ar trebui sa nu ii mai raspundeti in vreun fel. Si e chiar simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator
Chiar nu poate sa fie reclamat?
Unde sa fie reclamat cand dvs sunteti acela care favorizeaza acest cerc vicios?
Comunicati-i persoanei in modul cel mai direct ca intelegeti sa renuntati la serviciile sale,ca nu acceptati atat calitatea serviciilor,atitudinea si afirmatiile nereale atribuite locuintei dvs si discutate cu terti

Alte discuții în legătură

Utilizare spatiu comun jordy7 jordy7 Pe scara unde locuiesc exista cate un spatiu comun la fiecare etaj, de fapt un balcon de aprox. 5 mp. La etajul unde locuiesc eu spatiul il folosim doi ... (vezi toată discuția)
Spatiul comun de la subsol poate fi utilizat de toti proprietarii? laura_yt laura_yt as dori sa stiu daca spatiile comune din bloc,ma refer la subsol,se pot folosi de catre toti proprietari din bloc sau numai de catre proprietarii ale caror ... (vezi toată discuția)
Asociatia de prop de apartamente Moldovandita Moldovandita As vrea sa stiu cum putem intra intrun ap nelocuit cand prop nu e de gasit si nu a lasat o cheie la administrator si coloana de apa estd defecta in ap lui. ... (vezi toată discuția)