avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de prop de apartamente
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de prop de apartamente

As vrea sa stiu cum putem intra intrun ap nelocuit cand prop nu e de gasit si nu a lasat o cheie la administrator si coloana de apa estd defecta in ap lui. Mentionez ca apartamentul meu este inundat din cauza acelui defect. Multumesc

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:48, 31 August 2016
Apelati la presedintele asociatiei care sa solicite sprijinul politistului de proximitate.

Daca apartamentul are usa metalica o sa fie dificil de intrat in apartament dar nu imposibil.

Va trebui sa ii reparati apoi usa vecinului.
@Moldovandita,
Apelati la presedintele asociatiei sa opreasca imediat apa pe acea coloan sau pe scara pentru ca in urmatoarele ore vor fi inundate toate apartamentele de pe acea coloana. Dumneavoastra, presedintele, administratorul sau orice alt vecin care poate trebuie sa ia legatura urgent cu proprietarul si sa-l anunte de eveniment. Daca ati facut aceste eforturi si nu se reuseste anuntarea proprieatrului, discutati cu presedintele, formati o echipa (comisie) si deschideti usa "cu forta". Sa intre in apartament cativa din aceasta echipa impreuna cu un instalator care sa inchida apa, sa repare coloana... Apoi se incuie usa, se intocmeste un PV in care povestiti ce ati facut. Cand va apare vecinul acasa, cei de la asociatie o sa-i inmaneze cheia noua de la Yalla nou pe care ati montat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in casa vecinilor in cazul unei inundatii? mateipavel mateipavel Buna ziua, Problema, pe scurt: Vecinii sunt plecati probabil in concediu, administratorul nu are numerele lor de telefon, nu avem cum sa dam de ei in ... (vezi toată discuția)
Reparatie apartament incuiat derderian derderian intr-un bloc a decedat o persoana, a fost inmormantata, apartamentul a ramas incuiat. din pacate acolo s-a spart o teava si a trebuit oprita apa rece la toata ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului de acces la subsolul blocului manuelaela manuelaela Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema. Sunt proprietara unui apartament la parterul unui bloc cu 4 etaje. In ... (vezi toată discuția)