avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere after-school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere after-school

As dori sa imi infiintez un after-school. M-ar interesa sfaturi in legatura cu pasii de urmat, avizele necesare, daca trebuie neaparat o asociatie....sau pot sa imi fac un SRL. Care ar fi mai avantajos?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 14:26, 14 Septembrie 2015
Se poate face si o asociatie si un SRL insa costurile sunt diferite caci asociatia se inregistreaza la Judecatorie iar SRL-ul la Registrul Comertului, la care se adauga si onorariu avocat in cazul in care apelati la asemenea servicii.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2015
Cabinet Avocat Anda Belea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa meluk meluk Buna seara! Ma numesc Elena. Am închiriat un apartament, in blocul in care am domiciliul, pentru desfasurarea unor activitati educative (After School - teme, ... (vezi toată discuția)
After school PAS22 PAS22 BUNA! AVETI IDEE CE AUTORIZATII SUNT NECESARE PENTRU INFIINTAREA UNUI "AFTER SCHOOL"? POATE FUNCTIONA CA SRL? MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)
Infiintare after-school Cerasela Neagu Cerasela Neagu Buna ziua, intentionez sa deschid un after school( 7-11 ani) si as vrea cat mai multe informatii referitoare la acest subiect, de la infiintare societate, cod ... (vezi toată discuția)