avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare Formular de raspuns Anexa 3 (art. 1029 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare Formular de raspuns Anexa 3 (art. 1029 alin. (3) Lege 134/2010 CPC)

Buna ziua,
Am primit de la Judecatoria Sector 3, o comunicare privind implicarea intr-o actiune in justitie (cerere de valoare redusa), in calitate de Intervenient fortat (autor al unui accident usor, cu daune de 2300 lei). Accidentul s-a produs in aprilie 2014, iar reclamantul, societatea de asigurari UNICA, la era asigurat CASCO, posesorul autovehiculului avariat. Eu posedam la acea data, asigurare RCA valabila, la ASTRA Asigurari. Am convenit si semnat o constatare amiablia, am remis pagubasului o copie a politei de asigurare, plata reparatiei pagubitului a fost facuta de UNICA, dar ASTRA nu a platit contravaloarea reparatiei.
In formularul transmis spre completare, se precizeaza:
Partea a II-a (a se completa de catre parat)
-prima intrebare " Acceptati pretentiile formulate de catre reclamant impotriva dumneavoastra? (Da, Nu, Partial)" .

Intrebarea mea este : trebuie sa raspund afirmativ acestei intrebari? avand in vedere ca in dosar sunt citat in calitate de intervenient fortat, iar societatea ASTRA, se subroga posesorului politei RCA.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Comunicare adresa daman daman Buna seara. va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. in anul 2013 luna decembrie am avut un mic incident auto provocat de mine. pe scurt ... (vezi toată discuția)
Intervenient dosar civil! andreicrm andreicrm Buna ziua , Am fost chemat in judecata ca intervenient intr-un dosar civil intre doua societati de asigurari ..am facut un rca,iar intre timp am lovit pe ... (vezi toată discuția)
Citare ca intervenient fortat jamesbond12 jamesbond12 Buna seara. Am fost implicat intr-un accident rutier, fara victime, in care eu am fost vinovat. Am fost la constatare amiabila cu persoana pagubite.Ea si-a ... (vezi toată discuția)