buna ziua, detin un card de credit de la cetelem asociat unui contract de credit mai vechi si achitat integral...cardul actal a fost reactivat si nefolosit pe parcursul acestui an, avind surpriza de a primi la inceputl acestei luni o somatie prin care sunt instiintat ca cardul meu de credit a fost declarat scadent anticipat si voi fi executat silit pt suma de ....ATENTIE!...5805 ron....ce pot sa fac acum?:O
Societatea civila de avocati Hristescu & Partners ca si reprezentant Cetelem la data de 03.09.2015 ma someaza ca in termen de 15 zile sa platesc 5805 RON altfel voi fi executat silit#-o
Plătind rata pentru luna aceasta, angajata mi-a pretins în plus 5 lei întreţinere card. Cum nu plătesc rata cu cardul am telefonat la centru şi am cerut explicaţii. A rezultat că pentru folosirea cardului se percepe această taxă neanunţătă mie vreodată, respectiv, nespecificat în contractul de credit sau în vreun alt act Cetelem comunicat. Pe lângă dobânda de peste 47% pe an, taxa de întreţinere ar trebui să preocupe Protecţia Cumpărătorului, instituţie care numai de consumatori nu se ocupă potrivit experienţei mele.
Toate cele bune.