avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Card de credit Cetelem achitat, instiintare executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Card de credit Cetelem achitat, instiintare executare silita

buna ziua, detin un card de credit de la cetelem asociat unui contract de credit mai vechi si achitat integral...cardul actal a fost reactivat si nefolosit pe parcursul acestui an, avind surpriza de a primi la inceputl acestei luni o somatie prin care sunt instiintat ca cardul meu de credit a fost declarat scadent anticipat si voi fi executat silit pt suma de ....ATENTIE!...5805 ron....ce pot sa fac acum?:O
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 11:51, 15 Septembrie 2015
Cine v-a somat ?
cand si daca veti ajunge la executare silita, puteti face contestatie la executare.

Societatea civila de avocati Hristescu & Partners ca si reprezentant Cetelem la data de 03.09.2015 ma someaza ca in termen de 15 zile sa platesc 5805 RON altfel voi fi executat silit#-o
puteti sa cereti in scris explicatii cu privire la suma pretinsa, puteti sa le trimiteti copii dupa chitantele care atesta plata.
Plătind rata pentru luna aceasta, angajata mi-a pretins în plus 5 lei întreţinere card. Cum nu plătesc rata cu cardul am telefonat la centru şi am cerut explicaţii. A rezultat că pentru folosirea cardului se percepe această taxă neanunţătă mie vreodată, respectiv, nespecificat în contractul de credit sau în vreun alt act Cetelem comunicat. Pe lângă dobânda de peste 47% pe an, taxa de întreţinere ar trebui să preocupe Protecţia Cumpărătorului, instituţie care numai de consumatori nu se ocupă potrivit experienţei mele.
Toate cele bune.
este oare posibil , cand dobanda bancii nationale este sub 10%, o institutie financiara sa perceapa dobanda de cca 50 % ?????/

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire ContSters313331 ContSters313331 Buna dimineata! Am un credit la Cetelem de 5800 ron pe 120 de rate lunare fixe din cauza crizei economice am ramas in urma cu plata ratelor, din credit am ... (vezi toată discuția)
Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutooor!!! executat silit desii am achitat in 2008 anticipat!! julius.jr julius.jr in dec 2004 finii mei au luat prin credit de la CETELEM, electrocasnice. au achitat la zi pina in ianuarie 2006. pentru ca au ramas someri in Romania au plecat ... (vezi toată discuția)