in dec 2004 finii mei au luat prin credit de la CETELEM, electrocasnice. au achitat la zi pina in ianuarie 2006. pentru ca au ramas someri in Romania au plecat afara. pt urmatoarele rate au trimis bani in mai 2006,deci s-au adus platile la zi.Domnii de la CETELEM pt acele 4 luni de intirziere au somat SC OMNIASIG ca si asigurator, sa achite creditul. Acestia au platit la cetelem 2100,00 ron. Noi am mers in continuare la cetelem sa platim acel credit,pina in luna mai 2008 cind am achitat toata datoria desii el fiind in 48 rate expira in decembrie. Pe 20-04-2010 am primit executare silita cu hotarire de a ne vinde executorul casa pt suma de 2600,00 ron. Avind chitantele am fost la executor si mi-a explicat ca CETELEM nu trebuia sa mai ia bani de la mine.Avind dovezi ca nu-i vina mea,deci eu am platit,sint totusi obligat sa platesc cheltuielile executorului?!!!! De ce? E vina mea ca CETELEM a luat bani de la OMNIASIG si de la mine pt acelasi credit? Eu de ce sa mai platesc executorul daca mi-am platit datoria#-o#-o#-o Va rog spuneti-mi ce sa fac? de ce cere executor bani de la mine daca eu nu am nici-o vina pt ce a facut CETELEM? Cum ies din situatia asta? va multumesc