avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atestat masaj animale de companie - legislatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atestat masaj animale de companie - legislatie specifica

Buna ziua,

As dori sa urmez un curs de calificare in Austria in domeniul masajului pentru animale si al tehnicii miscarii.
In Austria legea specifica clar urmatoarele (traducere aproximativa):
Orice forma de terapie este practicata exclusiv de de catre medicul veterinar. Masajul animalelor de companie nu are scopuri terapeutice, prin urmare are statut special.
In principiu, as dori sa stiu daca, urmand acest curs si obtinand un atestat, as putea sa practic aceasta activitate cu precizarea clara ca tratamentele terapeutice necesita un medic veterinar.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:25, 13 Septembrie 2015
Atentie sporita daca obtineti atestatul in Austria,este necesar sa echivalati pregatirea profesionala si sa reconfirmati atestatul in Romania-daca este prevazut in COR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)