avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Esalonare la plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Esalonare la plata

Buna ziua,
Am o intrebare, in cadrul esalonarii la plata, se esaloneaza atat obligatia principala cat si accesoriile aferente.In graficul de esalonare se calculeaza dobanda aferenta obligatiilor principale datorate, nu si asupra accesoriilor datorate.
Intrebarea este, se calculeaza doar dobanda, nu ar trebui sa se calculeze si penalitate de intarziere?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Esalonare la plata stefaniamunteanu stefaniamunteanu In urma unui control fiscal ]ncheiat in 2012, la o societatae s-a stabilit o anumita suma de plata, suma formata din TVA, impozit pe dividente, majorari de ... (vezi toată discuția)
Despre og 30/2011 privind esalonarea la plata jack electro jack electro Buna ziua Sunt PFA, n-am platit contributia la CASMB si de la 1 iulie 2012 mi s-au transferat obligatiile principale si accesoriile la ANAF. Pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)