Daca am un bilet la ordin si mi s-a platit deja jumatate, dar cealalta nu mai vrea sa mi-o plateasca, si la telefon nu mai raspunde, sa-l investesc si sa-l pun in executare, iar executorul va executa numai jumatate? sau cum se procedeaza?
Multumesc!
Daca s-a facut o plata partiala, banca trebuia sa mentioneze aceasta plata partiala. In cazul cand debitorul v-a facut o plata directa, a obtinut chitanta de la dvs. sau orice document asimilat chitantei. Veti investi biletul si il veti pune in executare pentru suma ramasa neachitata.
BUN, si doar in cererea care i-o voi adresa executorului voi solicita achitarea a 1/2 din suma, sau si in cererea de investire cu form. exec. trebuie mentionat ca s-a platit jumatate?!
si mai e o problema. Pe bilet nu scrie data scadentei, doar pe factura. sa anexez si facutra, sau e ok biletul asa, pentru investire cu form. exec. ?
Ce se intampla
ionutbilin
am refuzat 2 BO SI AM FOST DAT IN JUDECATA SI AM PRIMIT O HARTIE CU TITLU EXECUTORIU DAR FAZA ESTE CACI EU DIN 3800 DE PE UNUL DIN B O AM MAI PLATIT SI AM DOAR ... (vezi toată discuția)