avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce se intampla
Discuție deschisă în Executare silită

ce se intampla

am refuzat 2 BO SI AM FOST DAT IN JUDECATA SI AM PRIMIT O HARTIE CU TITLU EXECUTORIU DAR FAZA ESTE CACI EU DIN 3800 DE PE UNUL DIN B O AM MAI PLATIT SI AM DOAR 600 DERON CE MI SE INTAMPLA
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 00:13, 10 Iunie 2010
Incearca sa fimai explicit...chiar nu inteleg ce inseamna 2 BO!
Probabil,#-o doua bilete la ordin.....
UNU LA O FIRMA SI ALTUL LA ALTA FIRMA
daca aveti dovada ca ati platit deja o parte din suma, atunci puteti face contestatie la executare aratand ca nu mai puteti fi obligat decat la plata a ceea ce a mai ramas neachitat din creanta.
atentie la termenul in care puteti formula contestatie.

Av. Larisa Somfalean
Biletele la ordin sunt titluri executorii. Daca ati platit partial la momentul cand s-a facut refuzul la plata s-a mentionat probabil suma refuzata, si motivul lipsei partiale de disponibil.
Ele vor fi transmise executorului bancar sau judecatoresc si se vor pune in executare, pentru suma refuzata la plata, prin oricare dintre formele prevazute de lege:mobiliar, bunuri sau poprire si/sau imobiliar, simultan sau succesiv.
Nu se intampla mare lucru: va trebui sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin monica_ka monica_ka Am o mare rugaminte. Am trimis catre o firma cu care am lucrat 3 Bilete la ordin, trimise prin DHL cu confirmare de primire. Acum aceasta firma ma someaza prin ... (vezi toată discuția)
Insolventa CRIM CRIM Am primit azi un plic de la un executor judecatoresc si era sa fac infarct dupa ce l-am lecturat.Eram instiintata ca am conturile firmei blocate ptr o suma de ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin lory22 lory22 Buna ziua, am o intrebare : care este procedura in cazul in care un client a emis un bilet la ordin cu scadenta si nu a putut fi incasat la data specificata ... (vezi toată discuția)