In data de 13.07.2009 am sustinut licenta la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Finante-Banci, specializarea Banci, Frecventa redusa, ciclul de 5 ani de studii.
In urma scandalului izbucnit intre facultate si minister, nu stiu daca ma aflu in situatia de a nu imi fi recunoscute studiile sau de a repeta examenul de licenta.
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns, cu o lege care arata statutul meu, va sunt recunoscatoare.
Cei care ati dat anul acesta licenta nu cred ca veti avea probleme, am inteles ca a aparut o ordonanta de urgenta in data de 6.07. care se refera la acest aspect, insa dupa ce ati sustinut examenul. Asa incat nu ar trebui sa va afecteze , intrucat legile nu retroactiveaza , decat in cazurile pe care cred ca le cunoasteti.
Nu este ordonanta de guvern, ci hotarare (Hotararea nr. 749/2009, pentru aprobarea Nomenclatorului domeniilor, a structurilor institutiilor de invatamant superior si a specializarilor/programelor de studii universitare de licenta acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu organizate de acestea, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 465 din 06/07/2009) care se aplica pentru anul universitar 2009-2010.
Persoanele care au sustinut licenta le sunt recunoscute diplomele.