avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Invocare perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Invocare perimare executare silita

buna seara,
intr-o executare silita imobiliara se poate invoca perimarea executarii, la 40 de zile dupa eliberarea procesului-verbal de adjudecare si 2 saptamani de la eliberarea actului de adjudecare? precizez ca la momentul invocarii perimarii, inca nu fusese redactat ultimul act din dosar, procesul-verbal de distribuire a sumelor obtinute la licitatie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 23:05, 14 Septembrie 2015
perimarea intervine daca nu a fost efectuat niciun act de executare timp de 6 luni; aceasta trebuie invocata intr-o contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie conditii perimare wiki38 wiki38 In urma sentintei definite din 03.03.3008,o persoana fizica a fost obligata sa restitue creditorului(o societate comerciala) o suma de bani in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Tardivitate invocare perimare executare silita? karsten_yanker karsten_yanker Buna seara! Stimati specialisti, as dori stiu daca intr-o contestatie la executare in curs, se poate invoca perimarea executarii imobiliare, dupa ce actul de ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita necsu necsu In cadrul executarii silite imobiliare la a sasea licitatie s-a adjudecat un imobil. Intre a cincea si a sasea publicatie au trecut mai mult de 6 luni fara sa ... (vezi toată discuția)