avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca

Buna seara,
Sunt asistent medical in judetul Maramures. Lucrez cu norma intreaga la un angajator si cu 1/2 norma la un medic de familie. Vreau sa intreb: daca medicul de familie are dreptul de a angaja un asistent medical cu 1/2 norma sau doar cu norma intreaga pentru a putea lucra legal in contract cu CAS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 15 Septembrie 2015
Orice angajator are posibilitatea de a incadra salariati cu c.i.m.cu norma intreaga sau cu timp partial.

Contractul cu C.A.S. nu are nicio legatura cu durata timpului de munca a salariatilor unui cabinet de medicina de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna SIMO75 SIMO75 Bună ziua , sunt asistent medical, din 2015 lucrez la un cabinet MEDICINA de familie cu contract de 4 ore part-time, săptămâna trecută mi-a spus că a ... (vezi toată discuția)
Medic de familie cu cabinet medical individual si angajat in cpu lupeicaaioana lupeicaaioana buna ziua! am si eu o intrebare si o nelamurire: sunt medic de familie cu cabinet de medicina de familie in contract cu casa de asigurari de sanatate. de 6 ... (vezi toată discuția)
Reducere program gravida ALLEXANDER11 ALLEXANDER11 Buna ziua, Am un contract de 8 ore și unul de 4 ore , daca solicit aplicarea acelei reducere de 1/4 voi lucra 6 ore și la celălalt job 3 ore? Va ... (vezi toată discuția)