avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie sotie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie sotie urmas

Tata a adormit recent , a avut o pensie de 26 milioane si a murit acasa . Mama are o pensie de circa 900 ron , are dreptul la o jumatate din pensia tatei adica 13 milioane ca sot supravietuitor ?
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 19:02, 5 Octombrie 2015
Multumesc pentru raspuns . Am depus actele la Casa de pensii si in 2 luni vine raspunsul prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas FratilaIoanMarcel FratilaIoanMarcel Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat pe 19.08.2011, fiind, pensionat din 1990 la limita de ... (vezi toată discuția)
Si pensie proprie si pensie de urmas? dddd dddd Buna seara. Ma repet cu o intrebare va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: sotul a murit, a avut o pensie de 900 ron iar sotia o pensie de 350 ... (vezi toată discuția)