avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberarea pașaport CRDS la Consulatul din Salonic
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberarea pașaport CRDS la Consulatul din Salonic

După divorț înscris în sfârșit in România mi s-a eliberat si certificatul de căsătorie cu mențiunea de divorț si numele de după divorț respectiv cel de naștere.In prezent încă ma legitimez cu buletinul românesc valabil pe numele din timpul căsătoriei și trebuie să refac actul de identitate pe noul nume.Poti obtine pașaport CRDS cu buletinul vechi in vigoare sau trebuie sa dac buletin niu pe noul nume si apoi pașaport CRDS?:frantic:
Cel mai recent răspuns: krisszz21 , utilizator 16:27, 23 Septembrie 2015
Sunt de parere ca da. Puteti obtine direct pasaport CRDS. Oricum buletinul l-ati fi predat la obtinerea pasaportului pentru anulare. Eu zic sa incercati.Sa ne scrieti.[ link extern ]
Ati inscris divortul, aveti si certificatul cu mentiunea necesara, deci se poate direct pasaport CRDS fara sa va refaceti cartea de identitate.
Tineti cont de ce scrie pe site-ul lor:

ANUNŢ IMPORTANT : ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.06.2014 PROCESAREA CERERILOR PENTRU OBȚINEREA PAȘAPORTULUI ELECTRONIC SE VA FACE NUMAI CU PROGRAMARE LA TELEFON ( 210.672.88.79, 210.672.88.75) SAU PE ADRESA DE E-MAIL (sectiaconsulara@romaniaemb.gr).

[ link extern ]
Revin cu detalii despre demersul obținerii unui pașaport CRDS Grecia...Sunt programată luna viitoare la Consulatul din Salonic pentru pașaport nou. Răspunsul dvs.au fost exacte.Se retin actele vechi expirate sau in termen de valabilitate pe numele anterior. Se eliberează pașaport CRDS Grecia in anumite condiții pe care in prezent le îndeplinesc. Adeverinta de stare civila anexa9 pe care am obținut-o din România sub forma redactata nu este acceptata. .Asa cum am intuit si am postat întrebarea autoritățile locale grecești cer formular cu o altă exprimare. Deci aviz romanilor din Grecia care intenționează să se căsătorească la Starea Civilă . Solutia :cu adeverinta anexa9 obții o declarație in vederea căsătoriei autentificata la Salonic sau la Atena. Prin traducerea acestei va reiesi exprimarea cerută Mulțumesc mult pentru toate răspunsurile dat la postarile personale.=D>

© 2015 Avocatnet. Toate drepturile rezervate.×

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de celibat catycucerescu catycucerescu Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: \"Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetatean roman si cetatean american nascut in romania Capshuna Capshuna Bun gasit tuturor, iata situatia, eu cetatean american dar si roman (nascuta fiind in Ro) vreau sa ma casatoresc cu un barbat cetatean roman. Inteleg ca pe ... (vezi toată discuția)