avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizatie deplasare externa
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizatie deplasare externa

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este data valutara de care se tine cont la decontarea deplasarilor externe ? Din cate stiu eu este data acordarii avansului. Care este textul de lege care reglementeaza acest aspect ?
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2015
do_ri, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 15 Septembrie 2015
contractul individual de munca sau cel colectiv.
In practica, niciun c.i.m. si niciun c.c.m. nu prevad o astfel de data.

Potrivit prevederilor pct. 306 alin (2) din Reglementarile contabile aprobate prin OMFP 1802/2014 , in cazul platilor in valuta suportatea din avansuri de trezorerie, cheltuielile se recunosc in contabilitate la cursul din data efectuarii operatiunilor sau la cursul din data decontarii avansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans în lei, factură de cazare externă în euro. la ce curs se calculează factura? este necesar să se înregistreze diferențe de curs valutar? corny corny Buna seara, Va descriu urmatoarea situatie legata de o deplasare externa: Un angajat a primit la plecarea in deplasare un avans de 4300 lei. La intoarcerea ... (vezi toată discuția)
Transfer din cont 542 in cont 461 toareanelia toareanelia Care este temeiul legal pentru transferul sumelor ridicate din casa si nejustificate din contul 542(sau 5311) in 461 (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)