avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie catre asociat firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie catre asociat firma

Buna ziua. Sunt asociat intr-o firma cu 50% impreuna cu alta persoana. Cealalta persoana este si administrator. Firma a fost data in incetare de activitate de la Finante din 2012. Acum am primit o citatie de la Politia Economica acasa cum ca firma X a avut o lada frigorifica si ca isi vor lada inapoi. Mentionez ca toate lucrurile au ramas la administrator. Dansul are si sa imi dea bani inapoi dar neavand acte legale nu am ce sa ii fac.
Va rog daca ma puteti ajuta prin a ma informa referitor la conscintele ce pot apare asupra mea in urma acestui caz. Sigur dansul e de negasit si nu o sa returneze nimic inapoi. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Citatie pentru asociat firma ella80 ella80 Buna ziua. Sunt asociat intr-o firma cu 50% impreuna cu alta persoana. Cealalta persoana este si administrator. Firma a fost data in incetare de activitate de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatul in firma cipry_trans cipry_trans va salut cu respect! verisoara mea a fost casatorita pana acum un an cand sotul a decedat intr-un accident rutier dupa decesul sotului a ramas singura in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate comerciala Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . In urma unui proces pe care l-am deschis in urma cu 2 ani am obtinut in instanta o sentinta definitiva si irevocabila pt.dizolvarea unui SRL in ... (vezi toată discuția)